Start jouw Walk flowmotor

Uitnodiging voor de 2,5 uur durende Start je Walk Flow motor workshop op donderdag 23 januari van 15.00 tot 17.30 uur in Herenboerderij De Bunker te Valkenswaard.

De innerlijke, transformerende reis. 
Tijdens deze korte introductieworkshop nemen Jeroen Jonk en Sandra Lensink jou graag mee in hun uiterlijke- en innerlijke reis die 4 jaar geleden startte door met hun camper door Europa te gaan meanderen. Ze waren op zoek naar een meer ontspannen en speelse manier van leven. Ze wilden afstand nemen van het altijd maar druk zijn. En ze wilden heel bewust uit het wiel van ‘macht der gewoontes’ stappen.  Deze reis en de vele wandeluurtjes die ze hierin maakte, heeft ze letterlijk binnenste buiten gekeerd. Het heeft ze een veel ruimer perspectief op het leven gegeven. En het heeft ze alle tools aangereikt om niet vanuit stress en angst maar vanuit vertrouwen en flow te leven en te werken waardoor ze zich vitaler en gelukkiger voelen dan ooit tevoren. Ze schreven er ook nog een blog over : your thoughts become your destiny. 


Uitnodiging om aan de workshop deel te nemen 
Nu, 4 jaar later, zijn ze zover om alles wat ze op reis geleerd en ervaren hebben te delen. Deze workshop heeft een waarde van € 30,=. Echter vragen wij je deze te doneren aan Right to Play.

Wil jij een eerste inzicht ontvangen in: 

  • De fundamentals van de Flow formule
  • Jouw persoonlijke Flow type
  • Je gedrag- en denkpatronen die jouw Flow saboteren en excelleren
  • Het persoonlijke verhaal van ons over hoe wandelen ons in Flow laat werken en leven
  • 2 basistechnieken die je stevig laten gronden en mentaal sterker maken

Inschrijven kan via: jeroen@jeroenjonk.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *