Over ons en referenties

Herenboerderij / Rijksmonument De Bunker

Herenboerderij De Bunker is een Stichting met de officiële naam: Stichting Werkgemeenschap Ideecentrum. Daarnaast zijn wij een Rijksmonument. Voor meer informatie over het Rijksmonument kunt u deze site bezoeken.

Wij zijn een locatie voor culturele instellingen en dienstverlenende bedrijven dat de mogelijkheid biedt zowel aan individuen als aan groepen van personen, om ze te faciliteren bij hun onderzoek naar en het oplossen van algemene en bijzondere problemen en individuele en/of teamontwikkelingen. Een locatie die allerlei activiteiten ontwikkelt op het gebied van educatie, persoonlijke- en team ontwikkeling en dit organiseert en coördineert. Een locatie die concrete projecten realiseert die in lijn zijn met de algehele visie van de locatie. Dat werkgroepen formeert en hun werkwijze bepaalt dat informatie verstrekt en de voor een en ander benodigde huisvesting beheert en exploiteert met faciliterende horeca.

De beheerders van de locatie, Hans en Els Jonk, vormen samen met Olga het team waar u volledig de organisatie en uitvoering van uw meeting / training of coachingstraject kan neerleggen.

Verbinden

Elkaar verbinden is hetgeen wat wij als locatie voor ogen hebben. Onze doelgroep zijn onder andere  coaches / trainers. Kennis uitwisseling en samenwerkingsverbanden die ontstaan, kunnen er voor zorgen dat zij weer ruimtes nodig hebben die wij verhuren. Wij investeren dan ook graag door coaches een laag tarief aan te bieden voor hun flexwerkplek of coach ruimte om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Wil je een keer de sfeer proeven en met ons kennismaken? We ontvangen je graag bij Herenboerderij De Bunker.
Bel me gerust: 06 26 99 05 95 (Olga)

Referenties van onze klant:

Andrea Teeuwisse, namens Fede

“Als ik een training geef bij Herenboerderij De Bunker, of daar een coachingsgesprek voer, hoor ik van mensen vaak dat ze aangenaam verrast zijn als ze binnen komen. Van buiten oogt het gebouw stoer en heeft het iets ongenaakbaars, van binnen is het huiselijk en gezellig. Mensen voelen zich direct op hun gemak en zijn vaak onder de indruk van het bijzondere gebouw. Van binnen is het tot in de puntjes verzorgd en heerlijk rustig. Echt een plek om even weg te zijn uit de hektiek van alledag. 

Een fantastische plek voor teambuilding en groepstrainingen, en tegelijkertijd ook erg geschikt voor individuele activiteiten die om een rustige omgeving vragen. En als het mooi weer is, kun je heerlijk gebruik maken van de parkachtige tuin eromheen. Een golfveldje, een kampvuurcirkel, een zwemvijvertje, een stuk bos…het is allemaal aanwezig. 

In combinatie met zijn bijzondere geschiedenis is De Bunker een locatie die iedereen zich herinnert die er eenmaal is geweest!”

Marijke Scheenloop, namens De Coachtrain

“ Wij komen al een aantal jaren met plezier bij herenboerderij de Bunker” “ Wij faciliteren onze klanten in hun (gezamenlijke) ontwikkelingsprocessen en hierbij is het fijn om eens helemaal buiten de gebaande paden, weg van de dagelijkse sleur met elkaar  op te kunnen trekken. Alle ruimte om samen te ontdekken, in groepen te kunnen werken, zowel buiten als binnen. De mensen van Herenboerderij de Bunker vinden het zelf leuk om nieuwe creatieve ideeën te bedenken en mee te bewegen met wat wij bedenken, flexibel, prettig in het contact en de lunch is altijd heerlijk!!

Theo van de Eijnden, directeur Inspring Change

Graag bedank ik je voor de gastvrijheid en de goede zorgen die wij mochten genieten vandaag op de Herenboerderij. Alles was prima verzorgd en we hebben absoluut genoten van de heerlijke lunch in de buitenlucht. Leuk ook dat je ons nog even de bunker van binnen hebt laten zien. Super!

Mark van den Broek, directeur Bedrijven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven

De Herenboerderij was onlangs 2 dagen onze standplaats voor een bijeenkomst met onze medewerkers. Een toplocatie met verschillende sfeervolle ruimtes waarbij we zowel plenair als in groepen ongestoord konden werken. We hebben genoten van de ambiance en het (h)eerlijke eten. Olga Jonk had achter de schermen alles keurig geregeld en dacht met ons mee. Ook als gastvrouw overtrof ze onze verwachtingen. Gedurende de hele bijeenkomst was zij onopvallend aanwezig en stond voor ons klaar met raad en daad indien nodig. Voor de borrel na afloop had ze zelfs buiten de vuurkorven aangestoken zodat we de dag in sfeer konden afsluiten. In Rabobank termen is dit wat wij bedoelen met een excellente klantfocus en een 9+ klantbeleving die bij ons ook hoog in het vaandel staan.

Ingrid Sanders-Teunissen van Kinderopvang Dikkie & Dik

De dagen bij de Herenboerderij De Bunker zijn cadeautjes voor mij. Het voelt heerlijk om er even uit te zijn, te verdiepen met anderen, in contact met jezelf en met anderen te staan. We worden vaak geleefd, het leven is vol, ik wil veel te veel, soms is dat zoeken naar balans. In jouw fijne omgeving is het goed om weer bewust te voelen en te ervaren. Ik kom er graag.

======================================================================================