Referenties en Over ons

Referenties van onze klant:

Fermezza BV: Marie Louise Gast nav OBB040 netwerk

Olga Jonk van de Herenboerderij De Bunker in Valkenswaard heb ik leren kennen via de netwerkorganisatie OBB040. We hadden door een last minute afzegging een locatie nodig voor ons netwerkevent. Olga reageerde spontaan dezelfde dag op onze noodkreet met het bericht dat we van harte welkom waren.

We kregen een rondleiding langs alle faciliteiten en dat waren er nogal wat. Naast ruime vergaderzalen en voorzien van alle presentatiemogelijkheden zijn er ook kleinere ruimtes. Geen standaard bureaumeubilair maar per kamer een andere inrichting.

We zagen verder ook een Bed & Breakfast en een Escaperoom. Dat is heerlijk wakker worden op zo’n prachtig aangelegd terrein. Zo wil iedereen wel een training volgen. Ik zie de medewerkerstevredenheid met 10 punten stijgen.

Op zoek naar een werk-, vergader of trainingsruimte? Ik weet een prachtige locatie.”

Truus: Bed & Breakfast relatie

Bedankt voor het fijne verblijf en de bijzonder gastvrije ontvangst! Ik ben er net 6 dagen geweest en dan is het keukentje heel fijn om zelf een ontbijtje, kopje koffie of ’s avonds even wat te eten te maken. ’s morgens vroeg lekker in de prachtige tuin met mijn kopje koffie en boek.. heerlijk..is het wat frisjes dan is er een huiskamer waar je lekker op je gemak kunt zitten, lekker centraal gelegen.. voor mij was het een fijne omgeving en ik kom er zeker nog eens terug. Dank jullie wel!

Andrea Teeuwisse, namens Fede

“Als ik een training geef bij Herenboerderij De Bunker, of daar een coachingsgesprek voer, hoor ik van mensen vaak dat ze aangenaam verrast zijn als ze binnen komen. Van buiten oogt het gebouw stoer en heeft het iets ongenaakbaars, van binnen is het huiselijk en gezellig. Mensen voelen zich direct op hun gemak en zijn vaak onder de indruk van het bijzondere gebouw. Van binnen is het tot in de puntjes verzorgd en heerlijk rustig. Echt een plek om even weg te zijn uit de hektiek van alledag. 

Een fantastische plek voor teambuilding en groepstrainingen, en tegelijkertijd ook erg geschikt voor individuele activiteiten die om een rustige omgeving vragen. En als het mooi weer is, kun je heerlijk gebruik maken van de parkachtige tuin eromheen. Een golfveldje, een kampvuurcirkel, een zwemvijvertje, een stuk bos…het is allemaal aanwezig. 

In combinatie met zijn bijzondere geschiedenis is De Bunker een locatie die iedereen zich herinnert die er eenmaal is geweest!”

Marijke Scheenloop, namens De Coachtrain

“ Wij komen al een aantal jaren met plezier bij herenboerderij de Bunker” “ Wij faciliteren onze klanten in hun (gezamenlijke) ontwikkelingsprocessen en hierbij is het fijn om eens helemaal buiten de gebaande paden, weg van de dagelijkse sleur met elkaar  op te kunnen trekken. Alle ruimte om samen te ontdekken, in groepen te kunnen werken, zowel buiten als binnen. De mensen van Herenboerderij de Bunker vinden het zelf leuk om nieuwe creatieve ideeën te bedenken en mee te bewegen met wat wij bedenken, flexibel, prettig in het contact en de lunch is altijd heerlijk!!

Peter van Griensven, namens ten Donkelaar administratie & advies kantoren
(november 2016)

Als gastheer voor alle ten Donkelaar administratie & advies kantoren heeft de samenkom dag bij Herenboerderij de Bunker plaatsgevonden. We hebben duidelijke afspraken vooraf kunnen maken. De dag zelf was van begin tot eind prima verzorgd. Olga is een prima gastvrouw, flexibel en denkt mee in oplossingen. De Bunker is een locatie waar het goed toeven is en waar ik in de toekomst vaker gebruik van zal maken.

Theo van de Eijnden, directeur Inspring Change

Graag bedank ik je voor de gastvrijheid en de goede zorgen die wij mochten genieten vandaag op de Herenboerderij. Alles was prima verzorgd en we hebben absoluut genoten van de heerlijke lunch in de buitenlucht. Leuk ook dat je ons nog even de bunker van binnen hebt laten zien. Super!

Riwal

Ik, medewerker HR support, heb van de heren vernomen dat ze het super hebben gehad! De sessie met de trainer was weer erg leerzaam en ook de escape room was een succes. 

Mark van den Broek, directeur Bedrijven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven

De Herenboerderij was onlangs 2 dagen onze standplaats voor een bijeenkomst met onze medewerkers. Een toplocatie met verschillende sfeervolle ruimtes waarbij we zowel plenair als in groepen ongestoord konden werken. We hebben genoten van de ambiance en het (h)eerlijke eten. Olga Jonk had achter de schermen alles keurig geregeld en dacht met ons mee. Ook als gastvrouw overtrof ze onze verwachtingen. Gedurende de hele bijeenkomst was zij onopvallend aanwezig en stond voor ons klaar met raad en daad indien nodig. Voor de borrel na afloop had ze zelfs buiten de vuurkorven aangestoken zodat we de dag in sfeer konden afsluiten. In Rabobank termen is dit wat wij bedoelen met een excellente klantfocus en een 9+ klantbeleving die bij ons ook hoog in het vaandel staan.

Ingrid Sanders-Teunissen van Kinderopvang Dikkie & Dik

De dagen bij de Herenboerderij De Bunker zijn cadeautjes voor mij. Het voelt heerlijk om er even uit te zijn, te verdiepen met anderen, in contact met jezelf en met anderen te staan. We worden vaak geleefd, het leven is vol, ik wil veel te veel, soms is dat zoeken naar balans. In jouw fijne omgeving is het goed om weer bewust te voelen en te ervaren. Ik kom er graag.

======================================================================================

Herenboerderij / Rijksmonument De Bunker

Herenboerderij De Bunker is een stichting met de officiële naam Stichting Werkgemeenschap Ideecentrum. Daarnaast zijn wij een Rijksmonument. Voor meer informatie over het Rijksmonument kunt u deze site bezoeken.

De beheerders van de locatie, Hans en Els Jonk, vormen samen met Olga het team waar u volledig de organisatie en
uitvoering van uw (leisure) event / training of coachingstraject kan neerleggen.

Verbinden

Elkaar verbinden is hetgeen wat wij als locatie voor ogen hebben. Onze doelgroep is met name gericht op coaches / trainers. Kennis uitwisseling en samenwerkingsverbanden die ontstaan, kunnen er voor zorgen dat zij weer ruimtes nodig hebben die wij verhuren. Wij investeren dan ook graag door coaches een laag tarief aan te bieden voor hun flexwerkplek of coach ruimte om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Wil je een keer de sfeer proeven en met ons kennismaken? We ontvangen je graag bij Herenboerderij De Bunker.
Bel me gerust: 06 26 99 05 95 (Olga)