Samenwerking met Brownies & downieS

downier-en-brownies arrangementSamenwerking met Brownies & downieS.

Vanaf januari 2017 hebben wij een unieke samenwerking BROWNIES & DOWNIES in Valkenswaard. Samen met hen hebben wij een geweldig arrangement voor jullie samengesteld“DE COMPLETE ESCAPE”.

Eerst ga je samen proberen om in 1 uur uit een van de twee escape rooms te ontsnappen. Deze zijn gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. Ga je onderduiken in het “ACHTERHUIS” van Anne Frank of verzet je je tegen de bezetter in de “ONDERGRONDSE?”. Als jullie allemaal zijn ontsnapt gaan jullie dineren* bij Brownies & downieS Valkenswaard. Zij presenteren een 3 gangen ESCAPE menu, waarbij jullie kunnen kiezen uit :

Carpaccio met pestomayonaise of Salade lauwwarme zalm

Hoenderfilet met een parmezaan-truffelsaus of Kabeljauw met mosterd-dillesaus 

Bavarois van witte chocolade met vanille ijs en nougatine of Chocolademousse met vanille ijs en onze brownies

Zij houden rekening met allergieën en ook een vegetarisch menu is mogelijk.  De keuze van het menu wordt 2 dagen voor aanvang doorgegeven op valkenswaard@browniesanddownies.nl.

Kosten:
Vanaf 4 personen betaalt u € 37,50 p.p. en vanaf 10 personen € 35,- p.p. (inclusief 1 uur ESCAPE room en het 3 gangen ESCAPE menu, exclusief drank)

Bed & Breakfast:
Om uw dagje uit nog completer te maken  is er ook een mogelijkheid om te blijven slapen, zowel in de bed & breakfast van Brownies & downieS als van de Herenboerderij waar de escape rooms onderdeel van zijn. (max 8 personen)

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.browniesanddowniesvalkenswaard.nl  / www.escape-bunker.nl. Reserveren kan onder voorbehoud van beschikbaarheid op beide locaties.

* In plaats van dineren in de avond, kunnen jullie ook komen lunchen, of gebruik maken van een high tea of high wine, de prijs p.p. is dan in overleg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *