Lezing WO II

Lezing WO II

Afgelopen dinsdag 24 januari vond de lezing plaats over de rol van De Bunker in WO II. Uitgaande van een opkomst van maximaal 20 personen (10 officiële aanmeldingen) stonden er meer dan 50 geïnteresseerde voor de deur.

 

De presentatie avond was volledig in handen van Sjef Tooten van de Heemkundekring uit Valkenswaard. Mooi om te zien was dat menig deskundige uit de zaal hem kon aanvullen waardoor er een interactieve lezing plaatsvond.

Via deze weg willen wij alle aanwezige belangstellende, hartelijk danken. Het heeft ons, beheerders en uitvoerders van Herenboerderij De Bunker, veel energie gegeven en het was heel fijn om u allen te mogen ontvangen.

De vrijwillige bijdrage die wij hebben gevraagd en hebben mogen ontvangen wordt besteed aan het onderhoud van dit Rijksmonument.

Vanwege de hoge opkomst zijn we in gesprek met de Heemkundekring om een zelfde lezing te houden op een nader te bepalen data. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief (mail info@herenboerderijdebunker.nl met als onderwerp: Aanmelden nieuwsbrief) blijft u op de hoogte van de activiteiten die plaatsvinden op de locatie. Wij hopen u zo spoedig mogelijk een nieuwe data te kunnen doorgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *