TRANCE ERVAREN

Afgelopen weekend vond er een bijzonder mooie 2 daagse trance training plaats op onze locatie. Onderstaand een korte terugblik geschreven vanuit de organisatie / deelnemers.

Met een  fijne groep mensen starten we de 1ste lesdag trance met  Scott Milligan. Geweldige opbouw van de energie en geen echo’s. Wat is het mooi om te zien dat mensen, zelfs als ze nog nooit iets met trance hebben gedaan, kunnen genieten en ze te zien groeien alleen al door in de power te zitten en dichter bij de spirituele wereld en zichzelf mogen komen.  Heerlijk.
En de prachtige, wijze en warme woorden van Eric. Wat een rijkdom om dit te mogen horen.

De 2de lesdag trance mediumschap met Scott Milligan:
Wat was het weer een geweldige en leerzame dag.  Te mogen werken met de spirituele wereld in alle puurheid en liefde. De filosofie over pioniers en de perfecte en duidelijke uitleg van Scott Milligan, voor wie het mediumschap een groot deel van zijn leven is. Hij heeft voor velen onder ons veel verduidelijking gegeven en vooral twijfel aan onszelf weg gehaald.
Een feest dat we met zijn allen hebben mogen delen. En als kers op de taart de prachtige en wijze woorden van Daniël te mogen aanhoren. De vragen die we mochten stellen werden duidelijk en op een rustige manier beantwoord. Zijn grappige en speelse lieve manier van praten om de angst weg te halen, en te zeggen dat het niet nodig is om bang te zijn maar dat de spirituele wereld in alle liefde wil helpen.

Zo mooi dit te ervaren. Ik heb er geen woorden voor, dit is iets dat je zelf moet ervaren.
Een weekend met , ik zeg het nog een keer😊, prachtige mensen die willen werken voor de spirituele wereld zonder echo, maar vol overgave. Ik ben dankbaar dat ik deze mensen heb mogen ontmoeten.

Mede mogelijk gemaakt door www.jiwa.live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *