Ondernemend Gegraaf

Juli 2020: Door #Ondernemend #Gegraaf  is er een promotiefilm gemaakt samen met ondernemers uit onze wijk, waaronder Passies IJssalon, Traditions Kappers en wij aan hebben deelgenomen. Kimberley van Hoof sluit hiermee haar afstudeerstage af, wat zegt ze zelf: Ik heb een erg leuke tijd gehad en heb veel mooie dingen mogen DOEN en beleven.

Promotievideo Ondernemend Gegraaf

Hier is ie dan, de promotievideo van #Ondernemend #Gegraaf! Samen met ondernemers uit onze wijk, Herenboerderij De Bunker, Passies IJssalon en Traditions Kappers hebben wij deze #promo gemaakt en delen we hem graag met jullie! Uiteraard mag deze video gedeeld worden, daar worden wij blij van!Met deze promotievideo sluit Kimberley van Hoof haar afstudeerstage af, wat zegt ze zelf: Ik heb een erg leuke tijd gehad en heb veel mooie dingen mogen DOEN en beleven. Dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen aan mijn afstuderen!

Posted by Het Gegraaf on Monday, July 6, 2020

Film van het Gegraaf: Op zoek naar de ondernemers uit de buurt. Lukt het niet om via de afbeelding het te activeren? Hierbij de link https://www.facebook.com/hetgegraaf/videos/672883026649779