Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondwandeling: “Lichtjestocht”

21 april 2017 @ 20:00 - 23:00

€5

Beleef het donker in het Dommeldal bij Valkenswaard. Natuurmonumenten organiseert samen met het IVN Valkenswaard en de Herenboerderij “De Bunker” bij hoge uitzondering deze unieke avondwandeling in het kader van de Wandelweek Valkenswaard. Laat je verrassen door deze prachtige lichtjestocht.

Hoe donker is het?

Is het donker akelig, spannend of mystiek? En welke bewoners van de natuur leven in het donker? Tijdens de wandeling van ongeveer 5 kilometer langs sfeervolle lichtpunten krijg je een antwoord op deze vragen.

Gidsen langs de route

Gidsen van Natuurmonumenten en het IVN lichten onderweg enkele geheimen van het donker toe. Zo staan we stil bij het dierenleven in het donker en worden de zintuigen bijzonder uitgeprobeerd. Het is geen griezeltocht, maar een sfeervolle natuurbelevingswandeling.

Meld je vooraf aan

Vanwege de terreingesteldheid is de wandeling ongeschikt voor buggy’s en rolstoelen. Er is een maximum aantal deelnemers die groepsgewijs per kwartier vertrekken. Vooraf aanmelding via de site is nodig. AANMELDEN

Tijden:

21 april 2017, 20.00u. Gevolgd door 20.15u, 20.30u, 20.45u, 21.00u, 21.15u

Einde:

Na de wandeling is er de mogelijkheid om op de locatie nog een hapje te nuttigen en dat de kinderen broodjes kunnen bakken.

Op 15 april 2017 gaat de eerste WandelWeek Valkenswaard van start! Een evenement waarin jong en oud, mannen en vrouwen, sportieve wandelaars, mindervalide mensen, gezinnen, trouwe viervoeters en thuisblijvers worden uitgedaagd Wandelgemeente Valkenswaard op een actieve manier te ontdekken. Iedereen is welkom en iedereen kan meedoen!

 

 

Gegevens

Datum:
21 april 2017
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€5

Locatie

Herenboerderij De Bunker
Nieuwe Waalreseweg 189
Valkenswaard, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 26 99 05 95
Site:
www.herenboerderijdebunker.nl
Privacy |       All rights reserved © Herenboerderij De Bunker