Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herfst Equinox Cacao & Sound Alchemie Ceremonie

23 september 2018 @ 13:30 - 17:00

€40

De dagen worden korter, kouder en donkerder en we worden uitgenodigd om meer naar binnen te keren. De bomen zullen snel van kleur veranderen en hun bladeren laten vallen, een mooi moment om stil te staan bij onze eigen cycli van transformatie, dood en wedergeboorte en wat we mogen laten gaan.
We drinken gezamenlijk het hart openende ‘medicijn’ Cacao, zodat je vanuit je hart je kunt verbinden met jouw intentie. Tijdens de ceremonie wordt een liefdevolle ruimte gecreëerd waarin je kunt loslaten, in contact kunt komen waar jij je mee wilt verbinden en dichter bij je essentie kan komen.

Je wordt uitgenodigd om mee op reis te gaan en te ontdekken wat geluid, vibratie en intentie met je kunnen doen. Zo activeren we ons lichtlichaam en verkennen we hogere staten van bewustzijn.
Als afsluiting van de ceremonie nodig ik je uit om te gaan liggen en de helende klanken van de verschillende instrumenten en van mijn stem te ontvangen.
Ik hoop je de 23e te mogen ont-moeten!

In liefde & licht,
Simone

Over Cacao:
Cacao is een non-psychedelisch plant medicijn, dat al eeuwenlang door inheemse culturen in Midden- en Zuid-Amerika gebruikt wordt. Cacao maakt het makkelijker om jezelf te verbinden waar jij graag mee in contact wilt komen. Dit kan bijvoorbeeld je eigen creativiteit zijn, je innerlijk kind, je hogere zelf, je hart en andere lagen van je bewustzijn. Anders gezegd opent Cacao deuren, maar duwt je er niet doorheen.

Praktisch:
Aanmelden kan door een mailtje met daarin je naam te sturen naar: samamedicines@gmail.com
De bijdrage voor deze ceremonie is €40 p.p. Neem je iemand met je mee? Dan krijgen jullie korting als je met zijn tweeën aanmeld! De prijs voor een aanmelding van 2 personen is €70.
Graag bij binnenkomst in cash betalen of het vooraf overmaken op rekeningnr.: NL89RABO0111816076 o.v.v. ‘cacao 23-9 + je naam’.

De ceremonie vintd plaats in De Bunker aan de Nieuwe Waalreseweg 189 in Valkenswaard. Ingang via de stalen trap aan de rechterzijde van het pand. Ontvangst is 13:30 uur zodat we ook echt om 14 uur kunnen beginnen.

Wat is goed om mee te nemen/ voor te bereiden?
– matje, dekentje, en/of kussentje zodat je gemakkelijk kunt zitten en aan het einde kunt liggen
– flesje water
– ik raad je aan om licht te ontbijten, of om minsten 2 uur voor de ceremonie niets meer te eten (je kan bijvoorbeeld een lichte snack meenemen zoals een stuk fruit mocht je honger krijgen tijdens de ceremonie)
– verder ben je welkom precies zoals je bent, met alles wat jij op deze dag bij je draagt.

Mocht je vragen hebben of er iets niet duidelijk zijn, stuur me dan een persoonlijk berichtje op Facebook of mail naar samamedicines@gmail.com

Gegevens

Datum:
23 september 2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€40
Website:
https://www.facebook.com/events/305711880009905/

Locatie

Herenboerderij De Bunker
Nieuwe Waalreseweg 189
Valkenswaard, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 26 99 05 95
Website:
www.herenboerderijdebunker.nl
All rights reserved © Herenboerderij De Bunker